Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Uw e - mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we het IP-adres op .
Het kan zijn dat de vermelding alleen zichtbaar in het gastenboek zal zijn nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden ons het recht om te bewerken , te verwijderen , of inzendingen niet publiceren .
ElizabethElizabeth uit Antwerpen schreef op juli 18, 2017 om 6:06 am:
Ik ben nog steeds aan het nagenieten van een fantastische wandeling te paard. We hadden een groepje met ervaren ruiters, ik vond het wel spannend omdat ik niemand kende, de paarden niet kende. Toch verliep alles gemoedelijk en vriendelijk. We hebben eerst samen de paarden van de weide mogen halen en na het borstelen en opzadelen vertrokken we! Samen met 2 goedlachse begeleiders hebben we een toffe wandeling gedaan in een supermooi gebied! We begonnen eerst rustig in stap afgewisseld met een drafje, later hebben we een dreef gegaloppeerd. Toen we allemaal onze paarden aanvoelden, hebben we heel leuke galopdreven genomen! op het einde hebben we met de paarden door een waterplas gereden! superleuk en een aanrader voor alle dierenliefhebbers
SuzanneSuzanne uit Haacht schreef op juli 20, 2016 om 7:30 am:
De Poedertoren kan bijlange niet vergeleken worden met een gewone manège. De paarden lopen hier gewoon vruh rond. Als onervaren ruiters hebben wij op 16/7 een wandeling gemaakt door de mooie bossen van De Merode in Herselt. En het was een héél leuke ervaring. Reeds van bij onze aankomst werden we op een gemoedelijke manier begroet door Linda en Rudy, en dat gaf ons al een gevoel van ‘ah, hier zijn we echt welkom’! Eerst mochten we kennismaken met ‘onze viervoeter voor de volgende 2 uur’, door ze zelf te borstelen en opzadelen. Dit alleen al geeft een speciale band tussen paard en ruiter. De tocht zelf verliep op een rustige manier, en het was genieten van paard en natuur. Ideaal om te ontstressen…, en dit onder de kundige leiding van 2 hele lieve begeleidsters. Na de wandeling mochten we ons paard belonen met wat eten en drinken, en mochten we het daarna zelf terug naar de weide brengen… Nadien nog genoten van een goeie pint bier op het terras! Kortom een aanrader !!
Daan uit NederlandDaan uit Nederland schreef op maart 2, 2016 om 11:43 am:
De Poedertoren is echt een paardenparadijs! Mijn paard geniet alweer 8 jaar van haar vrijheid in het Bewegingspension. Ze staat op 13 hectare in een kudde van 40 paarden. Ze kan droog staan in de schuilstallen en ook daarbuiten zijn er verharde gedeelten waarop de paarden hun hoeven droog kunnen houden. En: mijn paard krijgt een liefdevolle en respectvolle behandeling. Elk paard is hier een persoonlijkheid en wordt bejegend als een goede vriend(in). De omgeving van de Poedertoren is prachtig. Wij rijden uren in het uitgestrekte Merodegebied met prachtige bossen, heide, vennetjes en zandpaden. Lieve Linda, Rudy en Louise, dank voor jullie goede zorgen, wijze lessen en vooral ook de gezelligheid. Ik ben jullie elke dag dankbaar.