Kamp met mogelijkheid tot behalen A en B brevet VLP tijdens de maand augustus

Tijdens dit kamp worden niet alleen alle aspecten van het behalen van de brevetten getraind (van theorie, dressuur tot springen!) maar gaan we ook genieten van de mooie natuur van de Merodebossen! Dit kamp is zowel voor ruiters die graag willen trainen om hun brevet te behalen als voor ruiters die graag een leuke vakantie plannen met af en toe een lesje. Prijs is 290 euro voor het kamp, huur paard, begeleiding, lessen, overnachting, maaltijden inbegrepen. Deelname aan het examen = 25 euro, ruiterverzekering is verplicht.

Minimum leeftijd = 12 jaar.

Aantal plaatsen beperkt!!!

De examens voor de ruiterbrevetten worden afgelegd op zaterdag. De ruiters van het kamp blijven dan ook overnachten zonder extra kosten.

Je kan ook deelnemen met je eigen paard aan het kamp met of zonder deelname aan de brevetten.

Wil je graag alleen je ruiterbrevet behalen zonder kamp, is dit uiteraard mogelijk als er nog vrije plaatsen zijn!

http://www.vlp.be/Brevettenwerking/Opleiding-Ruiterbrevetten/Ruiterbrevetten-Kalender/

In 2018 organiseren we geen brevetten examens. Het is wel mogelijk om tijdens de zomermaanden een driedaagse stage te volgen. Tijdens deze stage combineren we bosritten met lessen in loswerken (freestyle Emiel Voest), grondwerk, zithouding (Centered Riding), dressuurmatig trainen, longeren,… of waar je nood aan hebt. Hier kan je aan deelnemen met een paard van ons of met je eigen paard.