Rijlessen voor kids

Volledige les: 25 €
Voor de allerkleinsten: 15 € voor halve les

We starten met longe lessen zodat ze op een rustige manier leren stappen en draven, gecombineerd met evenwichtsoefeningen op hun paard. Deze longe les is individueel. Later sluiten ze aan in een kleine groep (2 tot 3 ruiters), de kids rijden dan individueel in de piste en leren dressuurmatig met de paarden rijden. We besteden veel aandacht aan zithouding en juiste hulpen.

Momenteel (vanaf augustus 2017) zijn er geen plaatsen meer vrij voor kidslessen. Als je contact met ons opneemt via info@depoedertoren.be kunnen we je wel op de wachtlijst zetten.

 

Kids Kamp (jaarlijks begin juli)

Leerrijk maar toch speels kamp voor kids van 5 jaar tot 14 jaar. Tijdens dit kamp komen zowel theorie, paardrijlessen, grondwerk, lessen aan de longe zonder zadel aan bod als ook leuke uitstappen in het bos, naar een zwemvijver, spelletjes met de paarden of een ijsje eten met de paarden in de nabijgelegen boerderij! De prijs voor dit kamp bedraagt 275 euro, alles inbegrepen, zowel overnachting, huur paard, lessen als ritten en huisbereide maaltijden met gezonde tussendoortjes. Wil je liever thuis slapen, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Stuur een mailtje naar info@depoedertoren.be voor meer info of om je in te schrijven. Het aantal plaatsen is beperkt.