4 daagse naar Eersel met onze paarden dinsdag 29/03 tot en met vrijdag 01/04. 

In de paasvakantie organiseren we naar jaarlijkse traditie een vakantie met onze paarden op een andere lokatie! Dit jaar is onze keuze gevallen op Eersel in Nederland! Dit is een zeer mooi bosrijk gebied met hier en daar een ven, waar we de paadjes niet hoeven te volgen….!  Onze paardjes verblijven op dezelfde lokatie als wij! Op dinsdagmorgen vroeg worden onze paardjes opgeladen in Herselt. Aangekomen kunnen de ruiters en de paarden van een lekkere maaltijd genieten. In de namiddag organiseren we de eerste rit, gezellig samen ontspannen. We hebben enkele mooie ritten uitgestippeld om de streek te verkennen de daaropvolgende dagen! We logeren in een gezellige manege met keuken, waar we zelf onze maaltijden kunnen bereiden. Op vrijdagavond keren we huiswaarts! Prijs alles inbegrepen (huur en transport paarden, overnachting ruiters en paarden, maaltijden, begeleiding en veel lol) = 400 euro. Wil je meegaan zonder paard, en wel meegenieten van de ambiance is dat natuurlijk mogelijk! Je kan met je eigen paard meerijden, er is voldoende plaats om de paarden te stallen.

Wil je er es tussenuit? Dan is dit de ideale uitstap!

BIJNA VOLZET

vakantie elders Reis Andalusiavakantie elders 1Reis Loon op Zand

3 daagse ruitervakantie met bosritten vrijdag 12/08 tot en met zondag 14/08

Gedurende 3 dagen genieten van de Merodebossen! Aankomst vrijdagmorgend, kennismaking met elkaar en de paarden. Na een lichte maaltijd trekken we op pad met de paarden in de Merodebossen, na een gezellige maaltijd rond het kampvuur sluiten we de dag af. Op zaterdag wordt er een dagtocht voorzien met een picknick op een leuke tussenstop! ’s Avonds kan er gezellig bijgepraat worden op ons terras met een heerlijke bbq. Op zondag trekken we terug op pad na een stevig ontbijt. We rijden elke dag in een ander deel van het Merodebos! Prijs = 260 euro, huur paard, begeleiding, overnachting en maaltijden inbegrepen, minimum leeftijd 12 jaar, kennis stap, draf en galop is vereist. Deelname met eigen paard is ook mogelijk.

merodebos bovenaanzichtMerode bossen

3 daagse ruitervakantie met bosritten woensdag 24/08 tot en met vrijdag 26/08

Gedurende 3 dagen genieten van de Merodebossen! Aankomst woensdagmorgend, kennismaking met elkaar en de paarden. Na een lichte maaltijd trekken we op pad met de paarden in de Merodebossen, na een gezellige maaltijd rond het kampvuur sluiten we de dag af. Op donderdag wordt er een dagtocht voorzien met een picknick op een leuke tussenstop! ’s Avonds kan er gezellig bijgepraat worden op ons terras met een heerlijke bbq. Op vrijdag trekken we terug op pad na een stevig ontbijt. Prijs = 260 euro, huur paard, begeleiding, overnachting en maaltijden inbegrepen, minimum leeftijd 12 jaar, kennis stap, draf en galop is vereist. Deelname met eigen paard is ook mogelijk.

Mogelijkheid om deel te nemen aan een extra dag op zaterdag 27/08 : zoektocht Gerhagen 105€, inclusief avondmaaltijd vrijdag, ontbijt en lunch op zaterdag

merodebosAverbode bos en heide